Kvik-start-guide til PDF Maps

Følg denne guide når du skal bruge PDF Maps første gang, så kommer du omkring de fleste funktioner.

1. Start PDF Maps app på din iPad - blot for at sikre den virker.

2. Du skal selv hente de PDF-filer som du vil anvende i PDF Maps

PDF-filer kan hentes fra en e-mail, i Byggeweb, i Locator (kræver VPN), Onedrive (Vejdirektoratet).

PDF Maps starter automatisk og PDF-filen importeres og konverteres (giver lidt ventetid)

3 . Hvis du ikke har PDF-filer - kan disse printes fra Bentley Navigator (hvis projektdata ligger i v-data).

4. Du kan nu vælge en af dine PDF-filer fra Maps-listen.

5. I kortviseren kan du orientere dig i PDF-kortet og vise din position, hvis du befinder dig samme sted som kortet dækker.

Prøv evt. nogle af værktøjerne i kortviseren.

6. Med PDFmaps app kan du oprette, rette og slette noter med position og billeder ved at bruge knappenålen eller trykke på en note i kortet.

7. Du kan anvende en skabelon til dine noter.

8. Du kan importere noter fra Email, Dropbox eller Onedrive samt GIS4mobile.

9. Du kan eksportere noter via Email, Dropbox eller Onedrive.

God fornøjelse.