Således oprettes en note i PDFMaps:

Noten oprettes i kortets centrumpunkt som vises med et sigtekorn.

Centrumpunktet flyttes til det punkt i kortet hvor noten ønskes placeret.

Ønskes GPS positionen, placeres "sigtekornet" midt i det blå punkt som viser GPS positionen.

Den nye note oprettes ved tryk på knappenålen i nederste venstre hjørne af skærmen.

Placeringen ændres ved tryk på "location" kan noten flyttes ved at taste en ny koordinat. Noter i PDFMaps kan kun flyttes ved tast af koordinat!

Titel, Notetekst og attributter redigeres ved at trykke på det pågældende felt. Herefter kommer et skrivefelt frem. Gå tilbage for at redigere andre felter på pilen øverst til venstre.

Fotos tilføjes ved at trykke på "Photos" og trykke på "+" øverst til højre i vinduet. Gentag for at tilføje flere fotos.

Senest ændret: 18-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken