Importere noter fra Dropbox

En .kmz-fil med noter placeret i Dropbox åbnes således i PDFMaps:

Find .kmz-filen i Dropboxen.

Tryk på delings-ikonet i topmenuen og vælg "Åbn i..."

Vælg "Åbn i PDF Maps"

PDFMaps åbner og noterne er placeret i den senest anvendte tegning.

HUSK: Det er fornuftigt først at åbne en tegning som de tilsendte noter kan være på for at sikre at importen sker korrekt og i den korrekte tegning!

Import funktionen i PDFMaps kan ligeledes anvendes:

Åbn "Map Features": (symbol med knappenål og liste)

PDFMaps_kortviser_ny

Vælg "Import" i bunden af menuen.

Vælg "Import data from KML".

Vælg "From Dropbox"

Find filen i Dropboxen, og tryk på den for at importere den.

Noterne er nu importeret i tegningen.

Senest ændret: 19-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken