Eksportere noter til Email

Således eksporteres noter til Email:

Åbn "Map Features": (symbol med knappenål og liste)

PDFMaps_kortviser_ny

Vælg den mappe med noter som ønskes eksporteret.

Ved klik på øjet til venstre for mappen i listen kan mappen skjules.

Den valgte mappe vises ved at dens titel er skrevet i fed tekst.

Vælg "Export" i bunden af menuen.

Vælg "Export data (KML/GPX)".

Tast et ønsket filnavn, Vælg "KML" som filformat og Vælg "Mail". Der er mulighed for kun at eksportere synlige noter ved at slå kontakten til og fra.

Afslut med "Export".

Det skal angives i hvilken størrelse de vedhæftede fotos skal eksporteres. Filstørrelsen er angivet i parentes. Ved eksport til Email kan der ved mange noter med fordel vælges en lavere opløsning (1024x768 eller 1452x1084).

En ny mail hvor en .kmz-fil med noterne er vedhæftet.

Skriv emailen og afslut med send.

Senest ændret: 19-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken