En note rettes ved først at vælge den; Tryk på noten for at se navnet, tryk så på "i".

Notens menu åbner:

Her er mulighed for at redigere; titel, notens tekst, attributter, photos og placering.

Placeringen ændres ved tryk på "location" kan noten flyttes ved at taste en ny koordinat. Noter i PDFMaps kan kun flyttes ved tast af koordinat!

Titel, Notetekst og attributter redigeres ved at trykke på det pågældende felt. Herefter kommer et skrivefelt frem. Gå tilbage for at redigere andre felter på pilen øverst til venstre.

Fotos tilføjes ved at trykke på "Photos" og trykke på "+" øverst til højre i vinduet. Gentag for at tilføje flere fotos.

Sortering af noter:

Noterne kan sorteres efter eget ønske på f.eks. modtager eller status, og tildeles en farve på baggrund af dette.

Noterne placeres i forskellige mapper, og mappen tildeles en ikon-farve. Indstillinger for en mappe åbnes ved klik på "i" ud for den ønskede mappe.

Farven på noterne placeret i den pågældene mappe ændres under "PLACEMARKS", "Set Default Icon".

Senest ændret: 18-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken