Kvik-start-guide til GIS4mobile

Følg denne guide når du skal bruge GIS4mobile app første gang, så kommer du omkring de fleste funktioner.

1. Start GIS4mobile 2015 app på din iPad

2. Indstilling af app - uden dette kan du ikke få adgang til Vejdirektoratets kort og noter

a. Vælg menupunktet nederst til højre og vælg derefter Indstillinger/Settings (øverst i menuen)

b. Indtast udleveret Brugernavn og Adgangskode

c. Øvrige indstillinger - se Indstilling af app

d. Tryk OK for at gemme dine ændringer

3. I menuen under kortet vælges ikonet (folde-kort) i midten - her kan du vælge baggrundskort og notevisning.

4. Du kan nu orientere dig i kortet - se din position i kortet ved at trykke på 2. ikon (position) under kortet.

5. Tryk evt. på 4. ikon (knappenålen) under kortet, så kan du oprette en note - tryk OK/Gem for at gemme noten.

6. Se noten i kortet - hvis du trykker på 1. ikon (sync.) under kortet kan du tjekke om noten automatisk er sendt til andre systemer.

7. Tryk på noten i kortet hvis du vil rette noten eller vil e-maile noten til en som måske ikke bruger GIS4mobile

8. Du kan også se noten på http://maps.gis4mobile.dk (også på din iPad) - log på med Brugernavn og Adgangskode.

9. I http://maps.gis4mobile.dk kan du eksportere noter til andre formater

10. Noten kan ses i forskellige systemer I vejdirektoratet - her kan noten også ses

God fornøjelse.

Senest ændret: 08-04-2015 af: twr - er en del af Mobilitetspakken