For at du kan få den bedste udnyttelse af GIS4mobile app skal du indstille app.

Start app og vælg menupunktet nederst til højre og vælg derefter det øverste punkt i menuen Indstillinger/Settings.

G4M-menu

Indtast Brugernavn og Adgangskode for fx et projekt (spørg tilsynsleder el. lign.)

ellers prøv med Brugernavn: vd/workshop - Adgangskode: Postnummer for VDS.

G4M-indstillinger

E-mail anvendes til deling af noter via e-mail, hvor denne e-mail forslås som standard.

Billedstørrelse bør ændres til Fuld kameraopløsning, hvis du ønsker at gemme de bedst mulige billeder.

Sprog bør ændres til Dansk.

Når Vis statuslinie er slået til, vil en linie over menuen i kortvisningen blive vist.

Her vises oplysninger om afstanden i virkeligheden som diagonalen i kortvinduet repræsenterer og aktivt registreringslag (knappenålen)

Slet lagrede offline data er en funktion som sletter de gemte kortudsnit i appen, da de gemmes automatisk.

Hvis man står i et område og vil se de seneste data, så klik på denne knap.

Tryk på OK øverst til højre for at gemme dine ændringer.

Senest ændret: 23-01-2015 af: twr - er en del af Mobilitetspakken