Der er i GIS4Mobile 2 muligheder for at rette noter: i appen eller på http://maps.gis4mobile.dk/

Rette note i app:

Den note som ønskes rettet eller ændret findes i kortvisningen. Tryk på notens punkt.

Menuen åbner:

2014-12-08 13.54.20

De ønskede rettelser foretages. Afslut med "OK Gem".

Rette note i http://maps.gis4mobile.dk:

Åbn linket http://maps.gis4mobile.dk/. Log ind i øverste højre hjørne af skærmen med den profil som ændringerne ønskes foretaget i.

Zoom og panorér til det område hvor noten er placeret. For at vise punkterne vælges det ønskede tema i rullemenuen og der trykkes "Update Display".

Noterne vises nu i kortvinduet samt i listen i venstre side af skærmen.

Klik direkte på det punkt som ønskes rettet og tryk "Edit" eller find punktet i listen til venstre og tryk "Edit" for den pågældende note.

Noten kan så rettes og der gemmes med "OK Gem"

Senest ændret: 08-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken