I GIS4Mobile kortvisning ses de valgte noteteamer ovenpå et valgt baggrundskort.

I bunden af ruden med kortvisningen findes alle tilgængelige funktioner i GIS4Mobile:

Billede 29-10-14 11.11.09

”Grøn knap” synkroniserer noter i kortet. (Synkroniserer ikke baggrundskort)

”Min placering (gråt kryds)” centrerer kortet i forhold til din GPS-position.

Under ”Kort” skal du vælge hvilke notetemaer og baggrundskort du vil vise på kortet.

Med ”Registrer (knappenål)” kan du oprette en ny tilsynsnote i det aktive tema.

Den sidste knap åbner en rullemenu med Indstillinger m.v.:

Under ”Indstillinger” skal der indtastes en Adgangskode og password, som du har fået tilsendt. HUSK at logge på igen en gang om måneden, så du har den nyeste profil m.v.

Prøv evt. vores test adgang: Brugernavn: vd/anl8660, Adgangskode: 8660.

Appen starter med den adgangskode som sidst er anvendt.

Hvis du har problemer med at vise kortet i baggrunden kan du prøve ”Clear Cache”.

Med ”Følg GPS” slået til vil kortet løbende blive

opdateret efter dine bevægelser.

"Cache" tillader at gemme dele af kortet således at disse kan anvendes ved Offline brug, dvs. hvis der ikke er forbindelse til internettet i felten.

GIS4Mobile laver selv en Cache ved panorering og zoom i kortet, for at sikre at kortet fortsat kan anvendes hvis forbindelsen mistes uventet.

Senest ændret: 08-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken