Oprette noter i GIS4mobile

En ny tilsynsnote oprettes fra Kortvisning ved tryk på ”Registrer (knappenål)”.

Menuen åbner:

Øverst vælges hvor "knappenålen" skal placeres; Den position som iPads GPS angiver eller kortcentrum (Map Center; I kortvisningen angivet med et lille sort "+")

2014-12-08 13.35.552014-12-08 13.36.01

Noten består af skrivefelter, rullemenuer og skrivebeskyttede felter.

Skrivefelter som er påkrævede at udfylde er markeret med en stjerne (*) - Dog er det altid anbefalet at udfylde alle felter.

Skrivebeskyttede felter indeholder oftest tekst som eksempelvis angiver profilnavnet. Disse felter er nedtonede

Rullemenuer giver brugeren mulighed for at vælge en værdi fra en liste. Nogle rullemenuer består af en menu og en undermenu, hvor undermenuens muligheder defineres af brugerens valg i den ovenstående menu.

Nederst er der mulighed for at tilføje op til 5 billeder ved tryk på "+" under "Tag foto"

Skal noten slettes kan der sættes flueben ved "Slet"

Senest ændret: 19-12-2014 af: krje - er en del af Mobilitetspakken