Mobilitetspakken - Introduktion

Velkommen til Mobilitetspakken i Vejdirektoratet.

Mobilitetspakken skal være med til at understøtte Vejdirektoratets målsætning om mere for mindre. Målet er at fremme en bedre kommunikation med kollegaer, samarbejdsparter, borgere og lodsejere på et anlægsprojekt og optimere Vejdirektoratets medarbejderes tidsforbrug før og efter ture i felten. Optimeringen skal ske gennem mere brug af håndholdte enheder.

Nedenfor er der adgang til en browser-version af vejledninger til Mobilitetspakken. Se evt. PDF-version (OBS download >50 Mb).

Der er udarbejdet en lille folder KVIK-vejledning: Noter i Mobilitetspakken, som har fokus på noter i forbindelse med entreprisestyring, anlæg.

Som angivet nedenfor består mobiltetspakken af flere apps, hvor nogle deler data - se mere i et diagram med datastrømme i mobilitetspakken.

Mobilitetspakken

Mobilitetspakken består af en række apps:

Byggeweb (kræver brugernavn/password)

GIS4mobile (kræver brugernavn/password)

PDF Maps (kræver at data overføres til iPad)

OneNote (kræver brugernavn/password til sync.)

360 eWorker (kræver VPN-forbindelse og brugernavn/password)

AnyConnect (skaber VPN-forbindelse - kræver brugernavn/password)

Og en række link til web-services:

Webvand.vd.dk

Webkort.vd.dk

Maps.gis4mobile.dk (kræver brugernavn/password)

Webkort.intern (kræver adgang via VPN)

Locator (kræver adgang via VPN)

Vi anbefaler endvidere følgende apps, som du selv kan installere efter behov:

Byvejr HD (vejudsigt fra DMI)

Speedtest (tester hastigheden på din dataforbindelse)

MobilMast (viser hvor de nærmeste mobilmaster står)

Vi arbejder endvidere på visualisering af 3D-modeller, som billedet nedenfor angiver.

Augview

Senest ændret: 08-07-2015 af: twr