Webvand - Afregning af afvanding

Webvand er Vejdirektoratets afregningssystem til afvandingsprojekter i forbindelse med større anlægsprojekter.

Webvand er et Web-system, som har følgende adgang: http://webvand.vd.dk. Kan godt anvendes via en iPad.

Det kræver brugernavn og password, som udleveres af Vejdirektoratets entreprisestyring.

Webvand-startside

I Webvand er der adgang til en vejledning ved tryk på spørgsmålstegnet - se nedenfor.

Vejledningen kan også ses uden at du er logget på: http://webvand.vd.dk/docs/index.html.

Webvand-hjælp

Support i Vejdirektoratet er fagområdet Entreprisestyring i Anlæg-Drift divisionen.

Kontaktperson: Ingeniør Ole Holmskov - oh@vd.dk.

Senest ændret: 22-01-2015 af: twr