Locator er Vejdirektoratets tegningsarkiv for projekttegninger for større og mindre anlægsprojekter.

Locator er et internt Web-system: http://locator/html/index.html - som kræver VPN-adgang for eksterne brugere, herunder Ipads.

Mere hjælp til Locator findes på http://locator/html/help/index.html.

I Locator kan du finde planer i PDF-format, hvor de seneste versioner har indbygget koordinatsystem, så de kan vises i PDF Maps.

Locator

Senest ændret: 08-12-2014 af: twr