GIS4mobile - Introduktion

Velkommen til brugervejledningen til IOS-appen GIS4mobile.

Appen er gratis og kan installeres fra app-store i iTunes: GIS4mobile 2015

Der kræves brugernavn og adgangskode for at anvende opsætningen i Vejdirektoratet.

Se mere under indstilling af app.

G4M-forbundne-enhederjpg

Som ny bruger start med Kvik-start-guide for at komme rigtigt i gang med GIS4mobile.

Appen giver mulighed for at

Orientere sig i felten ud fra georelaterede kort og tegninger i PDF

Vise, registrere og ajourføre georelaterede noter

Sende noter

Web-adgangen http://maps.gis4mobile.dk giver mulighed for at

Vise, registrere og ajourføre georelaterede noter

Eksportere noter

Google earth giver mulighed for at

Vise noter fra PDFmaps