Vise noter i Excel (online)

Noter og billeder fra GIS4mobile kan vises i Excel: GIS4mobile - online.

OBS kan kun vises på din PC når du er på Vejdirektoratets interne net eller på VPN.

Excel-filen er indstillet til at den opdateres ved åbning og derefter hvert 10. minut.

Redigeres der i data bliver de ikke ændret i Oracle eller i GIS4mobile.

Ønskes et note rettet henviser vi til redigering af noter i app eller web-adgangen.

Excel-visning-alledata-2014

Denne kan filtreres med de kendte funktioner i Excel.

Med dette kan der indsættes noter vedr. PMA direkte i PMA for entreprisestyring.

Vi skal bare finde det rette sted.