Vise noter i Access (online)

Noter og billeder fra GIS4mobile kan vises i access: GIS4mobile - online.

OBS kan kun vises på din PC når du er på Vejdirektoratets interne net eller på VPN.

Tryk på den formular er markeret med orange, som vist nedenfor.

Data ligger oracle-databasen, som kræver en adgangskode brug user_g4m_kig både som Brugernavn og Adgangskode.

Access-adgangskode

Så vises formulareren, hvor data vises foroven efterhånden som du klikker dig igennem.

Det er muligt at filtrere data ved at klikke på kolonneoverskrifterne.

Ellers er der adgang til de mange funktioner, som Access giver mulighed.

Access-tabelvisning

Vi arbejder på at der kan redigeres i data, som derefter synkroniseres med GIS4mobile-skyen, så alle kan se ændringerne.

Indtil dette bliver en mulighed må vi henvise til redigering af noter i app eller web-adgangen.

Senest ændret: 05-12-2014 af: twr - er en del af Mobilitetspakken