Vise noter i Webkort (online)

På den interne web-gis: http://webkort.intern kan noter vises som angivet nedenfor.

OBS! Vi har iøjeblikket problemer med logon på den interne webkort.

Hvis der kommer en logon-boks, så tryk Esc og derefter F5-tasten.

Vælg det ønskede lag under GIS4mobile temagruppen.

Webkort-visning-2014

Tryk på "i"-tegnet i menuen lige over kortet.

Marker et af notepunkterne, hvorefter en infoboks vil komme frem (kan gøres større ved at trække i hjørnet).

Tryk på et af billedlinkene, hvorefter billedet vil åbne i et nyt browser vindue - vælges flere vil de komme i samme vindue.

Webkort-visning-infoboks-2014

Senest ændret: 05-12-2014 af: twr - er en del af Mobilitetspakken