PDF-filer fra MicroStation Anlæg

Geospatiale PDF-filer kan du selv lave i MicroStation Anlæg (SELECT Series 3).

1.Start Microstation Anlæg og vælg et projekt (se evt. vejledning under Hjælp i Anlægsmenu)

Anlægsmenu i MiS

2.Aktiver de lag du vil have med i PDF-filen

3.Med ”Place Fence” i Anlægsmenuen (3. sidste) markerer du det område der skal være i PDF-filen.

4.Vælg ”Print” i Anlægsmenuen (2. sidste) for at få aktiveret printfunktionen

5.Tryk på printer-symbolet øverst til venstre i printfunktionen

Printmenu i MS

6.Din PDF-fil vil nu ligge på T:/INPUT/PDFmaps_[user].pdf – [user] er dine initialer (windows-login)

7.Find filen på t-drevet og omdøb den – ellers vil dit næste print overskrive filen

8.Send den til dig selv i en e-mail (højreklik på filen og vælg ”Send til” og derefter ”Postmodtager”).

Send PDF til postkasse

9.Se PDF-filer fra e-mail for at indlæse PDF-fil i PDFmaps

Senest ændret: 01-12-2014 af: twr - er en del af Mobilitetspakken