Eksportere noter til Word

Eksport til Word sker igennem http://maps.gis4mobile.dk

Åbn linket http://maps.gis4mobile.dk/. Log ind i øverste højre hjørne af skærmen med den profil som ændringerne ønskes foretaget i.

Zoom og panorér til det område hvor noten er placeret. For at vise punkterne vælges det ønskede tema i rullemenuen og der trykkes "Update Display".

Noterne vises nu i kortvinduet samt i listen i venstre side af skærmen.

For at downloade/eksportere noterne trykkes "Download".

I vinduet vælges "DOCX"

Afslut med "OK"

Senest ændret: 08-12-2014 af: twr - er en del af Mobilitetspakken