Brugerforum - Mobilitetspakken

Hvis du vil have adgang til de nyeste informationer om Mobilitetspakken skal du holde øje med dette brugerforum.

Link til brugerforum: http://vdplus.vejdirektoratet.dk/netvaerk/Mobilitetspakken/Sider/omnetvaerket.aspx

Tilmeld dig brugerforum på VD+ ved at sende en mail til Torben W. Rasmussen.

Når du er oprettet får du løbende information på e-mail om særlige opdateringer, nyheder samt deltage dialoger i forum, hvor du kan få hjælp eller kan hjælpe andre.

Kan tilgåes med Ipad hvis der er VPN-forbindelse.

Samarbejdsrum-forside-141208

Under vejledninger og værktøjer er der et overblik om de applikationer, som brugerne kan anvende i forbindelse med Mobilitetspakken.

Samarbejdsrum-værktøjer-141208

Senest ændret: 08-12-2014 af: twr